Privacy

Privacy en de bescherming van persoonsgegevens nemen wij zeer serieus. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina lees je welke gegevens wij verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Algemeen


Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van voorvechter.nu. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren. voorvechter.nu respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 29 augustus 2020.


Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

voorvechter.nu probeert het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens tot een minimum te beperken, maar voor bepaalde aanmeldingen hebben wij meer gegevens nodig om een passend aanbod te doen. Hieronder vind je meer informatie hierover. In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je het contact/inschrijfformulier invult. Bij het invullen van het formulier worden jouw naam en e-mailadres gevraagd. Dit is nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar worden ook gebruikt om je in de toekomst op de hoogte te kunnen stellen van bepaalde diensten die interessant voor je kunnen zijn en om je waardevolle informatie op te sturen.

De bovenstaande gegevens worden vijf (5) respectievelijk zeven (7) jaren bewaard uitgaande van de wettelijke bewaarplicht. De rechtsgrond van de verwerking van jouw persoonsgegevens is gelegen in het feit dat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Zonder je naam en e-mailadres kunnen wij geen contact met je opnemen.Indien je geen persoonsgegevens aan voorvechter.nu wilt verstrekken, zijn wij niet in staat om de diensten aan jou te leveren. Hierdoor kan het zijn dat voorvechter.nu niet kan voldoen aan de contractuele, wettelijke en de noodzakelijke verplichtingen. Eventuele nadelige gevolgen door het niet verstrekken van de persoonsgegevens liggen in zo’n geval bij jou. Je kan je afmelden voor de mailinglijst van voorvechter.nu door je af te melden via de link onderaan de e-mails.


Cookies

voorvechter.nu maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op jouw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer je de website https://voorvechter.nu/ bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie met Facebook pixels, ActiveCampaign site tracking, en Google Analytics. Facebook pixels.Tevens doet Voorvechter aan retargeting door het verwerken van analytics data zodat wij kunnen zien hoeveel bezoekers de site heeft en daarnaast op maat gemaakte content kunnen aanbieden. Ook maakt Voorvechter gebruik van cookies ter verbetering van de website, dit worden ook wel functionele cookies genoemd.


Doorgifte aan verwerkers en derden

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door voorvechter.nuzijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. Zulke bedrijven worden ook wel ‘verwerkers’ genoemd. Denk aan een bedrijf dat onze e-mailings verzorgd. Ze zullen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van voorvechter.nu handelen. Het gaat om de volgende verwerkers:
ActiveCampaign: verzending van e-mails met gepersonaliseerde informatie
Facebook: sociaal netwerk en advertentie kanaal
Google Analytics: om inzicht te krijgen in de bezoekers van de website
Jouw gegevens worden verzameld en gedeeld met bovenstaande verwerkers. Een aantal verwerkers zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EEA), maar vallen dan voornamelijk onder het EU-US Privacy Shield. Dit verplicht hen zeer strikte (gecontroleerde) bescherming te bieden over persoonsgegevens.


Beveiliging

voorvechter.nu heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van jou te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.


Jouw privacyrechten

Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. Je hebt zelf recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van jouw persoonsgegevens, dit staat in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Om misbruik en/of fraude te voorkomen, zullen wij je wel altijd vragen om jezelf te identificeren voordat je hiervan gebruik wil maken.
Indien je een klacht wilt indienen over voorvechter.nu met betrekking tot het verwerken van jouw persoonsgegevens, dan kan je dit bij ons melden door een mail te sturen met je persoonsgegevens naar : lucas@generationwhy.nl. Dan helpen we je graag verder. Ook kan je jouw klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wil je meer informatie hoe je dit moet aanpakken, klik dan hier.


Terug naar home